Koffiebonen Koffiebonen

Koffiebonen

Zeg het met jouw koffie!
Met bonen kun je de lekkerste koffie maken, punt. We branden onze koffie zo vers, dat deze slechts enkele weken heeft 'gerust' in ons magazijn, voordat deze naar je wordt verzonden. Smaak is subjectief, dus kijk goed naar de omschrijving welke boon het beste bij je past.

Gemalen koffie Gemalen koffie

Gemalen koffie

De klassieker
Gemalen koffie wordt nog steeds veel gebruikt in huishoudens en bedrijven. Voor de liefhebbers van de slow drip methode en een aromatische smaak, hebben we een blend bonen uit Colombia, Guatemala, Java Arabica, Kenya, Ethiopiƫ Djimma & Brasi samengesteld. Deze 100% Arabica 100% bio/Utz bonen zijn slow roasted. Omdat er steeds meer gebruikers zijn die gedecafineerde koffie drinken, hebben we een pure origin 100% Peru in espresso maling. 100% Natuurlijk gedecafineerd met fijne florale tonen. Voor de espresso machine thuis en voor de horeca volautomaat.

Capsules Capsules

Capsules

Voor gemak,kwaliteit en keuze in smaken
De fantastisch smakende espresso van Belmio zit verpakt in aluminium capsules. Belmio is een Belgisch merk. Alle koffie komt uit eigen branderij en heeft een RFA of Fairtrade keurmerk. De capsule is van 100% recyclebaar aluminium en de verpakking is van FSC papier. Met de varianten van espresso tot lungo zit er altijd een smaak bij voor jou!

Koffie

Elk bedrijf is anders, daarom kies je bij ons voor het assortiment dat het beste bij jouw zaak past.