Personaliseer Zelf!

Kies jouw verpakking en jouw brandgraad in 750 gram

Bestel hier jouw bonen met keurmerk in 750 gram

Kies jouw brandgraad en keurmerk in 500 gram

We drinken in Nederland veel koffie, maar is deze ook lekker en persoonlijk?

Koffie is de meest gedronken warme drank. Met ruime 3 kopjes per inwoner per dag staat Nederland in de top van grootgebruikers wereldwijd. Hoe we onze koffie het liefst willen hebben, hangt af van het moment op de dag, met wie we gezellig samen drinken en wat ons humeur is.

Eigenlijk is koffie dus heel persoonlijk.

De koffie die we drinken mag ook qua smaak persoonlijk zijn. Een lekker moment voor jezelf of juis tom met anderen even te genieten. Wat is er dan lekkerder én leuker je eigen smaak bonen te selecteren en ook nog eens je eigen etiket te ontwerpen!

'Your Brand' koffie maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Voor je bedrijf waar je trots op bent, een opening, jouw koffie voor jouw horecabedrijf of hotel, je winkel, of omdat je graag je klanten iets persoonlijks cadeau wil geven, bijvoorbeeld met kerst.
Van jou en door jou gemaakt!

Maak eenvoudig je keuze hieronder en drink binnen 2 dagen je eigen koffie met je eigen naam erop!

Medium Roast

Deze fluweelzachte, volle en romige melange met een fris fruitje aan het eind, is samengesteld uit 100% Arabica bonen. De bonen zijn in ongeveer 12 minuten gebrand op een brandgraad van 210C.Ze worden verbouwd en komen onder andere uit Colombia, Brazilië, Guatemala, Java, Kenia en Ethiopië. Deze bonen komen het beste tot hun recht bij de bereiding van een lange koffie, ofwel een lungo. Keuze uit bonen mét RFA-keurmerk en zonder RFA-keurmerk.

Dark Roast

Deze optimale mix met 100% Arabica bonen uit 5 verschillende landen om de evenaar, geeft de ultieme combinatie van een chocolade zoete, nootachtige, en vooral krachtige, volle smaak met een aangename, zachte en lange afdronk als resultaat. De bonen uit onder andere Colombia, Guatemala, Java Arabica, Ethiopië Djimma en Brazilië zijn in ongeveer 12 minuten gebrand op een brandgraad van 214C. Bereidt met deze bonen de meest voortreffelijke korte espresso of bereid met deze espresso als basis mooie recepten als cappuccino, latte of latte macchiato. Keuze uit bonen mét RFA-keurmerk en zonder RFA-keurmerk

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort breiden we het assortiment uit met een Zuid Italiaanse donkere en zoete chocolade achtige espresso blend. Ook kijken we naar een paar mooie Origins.

Wie gingen je voor?

Superdrukker.nl

Dutchy Design

Bijzondere voorwaarden

Een zak bonen met een door jezelf ontworpen etiket is een gepersonaliseerd product.
Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Levering van je bestelling

Indien je hebt besteld en betaald vóór 15:00, dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen geleverd.
Voor producten met keurmerk is de levertijd 10 dagen. Je profiteert bij Another Cookie van gratis levering boven een bestelling van 50,00.

Wil je een grote zakelijke bestelling doen?

Wil je meer dan 10 dozen bestellen voor zakelijk gebruik of voor relaties? Neem dan hier contact met ons op

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op