Levering BeNeLux 2-4 dagen. EU 5-7 dagen.

Minimale Orderwaarde is € 30,00 (Excl. BTW) - Gratis Verzending vanaf € 50,00 (Excl. BTW)

Apparatuur voor bedrijven

Jouw keuze

Hoe bereid jij je het beste voor om de juiste keuze in apparatuur en koffie te maken? Lees het HIER!


Elk bedrijf en elke situatie vraagt om een eigen benadering als het gaat om de invulling van koffie, thee, apparatuur, service en nevenartikelen. Another Cookie biedt oplossingen voor de thuiswerker, klein en groot bedrijf, horeca, hotel en winkel!


Heb je een koffie of thee uitdaging? Neem HIER contact met ons op, wij helpen graag!

Oplossingen tot 10 fte of ± 40 koppen koffie per dag


 

In Nederland hebben we ruim 1,1 miljoen kleinbedrijven, waarvan 800.000 met 1 werkzame persoon. Dat zijn zomaar 3,5 tot 4 miljoen koppen koffie per dag. Voor Another Cookie geldt: elke kop koffie is een moment om van te genieten. Daarom bieden we ook voor elke situatie de beste oplossing voor de lekkerste koffie.


Tot 40 koppen per dag zijn onze capsules icm onze Capitani office capsule machines de beste keus. Je kunt er natuurlijk gewoon 2 naast elkaar zetten, dan verhoog je de capaciteit! Wil je liever met bonen werken én verse melk, dan adviseren we je de YunioX20 , YunioC10 of de Bravilor sPresso

 

We werken onder andere met de volgende merken machines:

 

Bedrijfsoplossingen vanaf 40 koppen koffie (15 fte) per dag

Nederland heeft bijna 9.000 bedrijven waar meer dan 50 mensen werkzaam zijn. Zoals je weet koesteren wij elke vorm van hospitality op de vloer: gezellig, aantrekkelijk en super lekkere koffie en thee. Daar is nog best wel wat in te verbeteren op de Nederlandse werkvloer.


1. Halfautomaat espresso machine

De meeste machines zijn verkrijgbaar in 1, 2 of 3 groepen. Bij een halfautomaat staat een bonenmaler naast de machine. Er zijn ‘barista’-skills voor nodig om hiermee een mooie koffie te bereiden. Ik omarm deze manier van koffiebereiding, omdat deze puur en ambachtelijk is, maar weet dat dit een serieuze inspanning vergt van het bedrijf.
Bij deze machines is een dagelijkse reiniging nodig van twintig minuten. Onderhoudscontracten zijn veelal de helft van de prijs van volautomaten.


We bieden apparatuur aan voor 50 kilogram koffiebonen per jaar, maar ook voor 2.000 kilo koffiebonen per jaar. Uiteraard inclusief een training van personeel!

We werken onder andere met de volgende merken machines:

 


2. Bonenmalers voor halfautomaat

Om de bonen te malen voor espresso en melkrecepten en lungo, bieden we de volgende merken malers aan.

We werken onder andere met de volgende merken machines:

 


3. Volautomaat espresso machine

De volautomaten worden steeds meer favoriet in horeca en b2b. Dit zijn automatische espressomachines (vaak met verse melk) en lenen zich prima voor een continu zelfde kwaliteit koffie. Bij volautomaten is de bonenmaler en de hele zetcyclus ingebouwd in de machine. Met slechts één druk op de knop bereidt de machine een vooraf ingesteld product.


Volautomaten zorgen voor continu dezelfde kwaliteit bereiding van koffieproducten. Zeker in de huidige tijd met veel wisselende medewerkers een verademing. Volautomaten hebben 1 uitloop voor 1 of 2 koppen tegelijk.

Deze machines zijn er vanaf € 1.500 tot meer dan € 25.000. Dergelijke machines vragen om dagelijks onderhoud van ongeveer twintig minuten.


Full service onderhoudscontracten variëren van ± €595,00 tot €1.800 per jaar. We bieden apparatuur aan voor 50 kilogram koffiebonen per jaar, maar ook voor 2.000 kilo koffiebonen per jaar. Uiteraard inclusief een training van personeel!

We werken onder andere met de volgende merken machines:


4. Volautomaat espresso machine Vending

Vending apparatuur staat meestal bij bedrijven waar tenminste15 fte werkzaam zijn en die op zelfbediening een koffie of thee bereiden. Capaciteit van deze machine varieert van 15 tot 35 fte per machine. Het aantal FTE per machine heeft vooral te maken met de piekbelasting en capaciteit ingredienten canisters voor bonen, topping en cacao. Doorgaans werken deze machines met topping (melkpoeder) voor melkrecepten, maar er zijn ook mogelijkheden met verse melk!


Advies is om te kijken naar de behoefte van uitgifte op piekmomenten per dag: hoeveel mensen willen in welke tijd (minuten) een kop koffie bereid hebben. Ga daarbij uit van 35-40 seconden per kop koffie. Op basis van deze parameters en natuurlijk budget zullen wij advies geven.

We werken onder andere met de volgende merken machines: